Konsulttjänster

Systemutveckling
Vi på B&M Systemutveckling har en gedigen erfarenhet av systemutveckling, där vi i över 20 år har levererat avancerade och affärskritiska system till företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor.

Vi har en bred teknisk kompetens med fokus inom GIS, mobila lösningar och positionering. Utöver utveckling av våra egna produkter skapar vi skräddarsydda system och anpassar befintliga system efter våra kunders behov.

Lösningarna tas fram i nära samarbete med våra kunder och bygger på olika tekniska lösningar som t ex webbapplikationer, webbtjänster, klient-server och appar (Android, iOS, Windows Phone).

Vi levererar helhetslösningar vilket innebär att vi arbetar med hela kedjan från idé till implementerad lösning; behovsanalys, projektledning, utveckling, driftsättning, utbildning och support.

Övriga tjänster
Förutom systemutveckling erbjuder vi även konsulttjänster inom områdena projektledning, teknisk rådgivning, affärsutveckling och systemförvaltning.

Vårt team har stor erfarenhet och kompetens inom den senaste tekniken, vi strävar alltid efter att ligga steget före övriga i branschen. Så har det varit ända sedan vi startade 1991 och det gäller även idag. Det garanterar att vi alltid kan leverera lösningar och tjänster på ett effektivt sätt med en hög kvalitet.

Kontakta oss på info@bmsystem.se eller ring 018-500 500, vi lyssnar gärna på era idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa er.

Några av våra kunder
Dahl   ■  Försvarsmakten  ■  Polisen  ■  SOS Alarm  ■  Stockholms Stad  ■  Svevia  ■ SMHI