Bli en medarbetare hos oss

Tillsammans skapar vi banbrytande system


Välkommen till BM System – där innovation möter karriärmöjligheter!

Vi strävar ständigt efter att förbättra och digitalisera arbetsflöden, och för att göra detta framgångsrikt behöver vi enastående talanger som delar vår passion och vision. Hos BM System söker vi kontinuerligt efter nya medarbetare som vill vara med och forma framtiden för digitala arbetsprocesser.

Vi är stolta över att ha skapat en arbetskultur som präglas av öppenhet och omtanke. Här på BM System tror vi på att varje individ har något värdefullt att bidra med. Vi värdesätter idéer och kreativitet och ger våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Vår företagskultur kännetecknas av en stark teamkänsla, där varje individ är en viktig del av vårt framgångsrika team.

Om du är redo att bli en del av ett dynamiskt och innovativt företag, där ditt arbete gör verklig skillnad, uppmanar vi dig att utforska våra lediga tjänster och skicka in din ansökan.

Tack för att du överväger att bli en del av BM System. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framtidens digitala arbetsflöden tillsammans.

Ansök genom att klicka här!

BM System i korthet
Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats.

Vi är ett team med stor kompentens, starkt engagemang och härlig gemenskap. Genom entusiasm och vårt entreprenöriella driv, har vi förmågan att se nya möjligheter och skapa briljanta system. Vi sitter i trevliga och fräscha lokaler i Kristallen i Uppsala. Atmosfären är öppen och det är högt i tak, vi hittar gärna på saker tillsammans utanför ordinarie arbetstid.

Vad vi gör
Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter för att underlätta vardagen för alla de som använder våra system. Vi hjälper till att maximera nyttan av tillförda resurser, ge komplett åtkomst av rätt information och snabb sammanställning av ekonomiska underlag för uppföljning och fakturering. Våra intelligenta ledningssystem använder den senaste tekniken inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem med fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap och lyhördhet i våra kunders branscher, vi är flexibla och anpassningsbara. Med hög expertis är vi en av de ledande aktörerna på marknaden.

Vad tycker våra anställda om att jobba på BM System, Man Dan och Kristofer berättar