Bli en medarbetare hos oss

Tillsammans skapar vi banbrytande system

Systemutvecklare sökes i Uppsala
BM System är inne i en expansiv fas och söker därför kontinuerligt efter nya medarbetare, bland annat systemutvecklare och projektledare.

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss?
Vad roligt att du har hittat till hit och är intresserad av oss. Vi finns i Uppsala och söker ständigt efter Systemutvecklare, IT-support och projektledare. Vill du jobba i en öppen och omtänksam kultur med högt i tak och stark teamkänsla? Skicka då en spontanansökan tillsammans med ditt CV till jobb@bmsystem.se

BM System i korthet
Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats.

Vi är ett team med stor kompentens, starkt engagemang och härlig gemenskap. Genom entusiasm och vårt entreprenöriella driv, har vi förmågan att se nya möjligheter och skapa briljanta system. Vi sitter i trevliga och fräscha lokaler i Kristallen i Uppsala. Atmosfären är öppen och det är högt i tak, vi hittar gärna på saker tillsammans utanför ordinarie arbetstid.

Vad vi gör
Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter för att underlätta vardagen för alla de som använder våra system. Vi hjälper till att maximera nyttan av tillförda resurser, ge komplett åtkomst av rätt information och snabb sammanställning av ekonomiska underlag för uppföljning och fakturering. Våra intelligenta ledningssystem använder den senaste tekniken inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem med fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap och lyhördhet i våra kunders branscher, vi är flexibla och anpassningsbara. Med hög expertis är vi en av de ledande aktörerna på marknaden.

Vad tycker våra anställda om att jobba på BM System, Man Dan och Kristofer berättar