Om BM System

Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter

Nyheter och förändringar i organisationen

Mats Wärme har tillträtt som chef för affärsområdet RoadService därmed övergripande ansvarig för produkten BM Road Service System™. Mats har tidigare varit VD för Mowic AB och har de senaste 5 åren jobbat på BM System med affärsutveckling och innovation inom RoadService.


Sverker Amtén har tillträtt som chef för affärsområdet Recycling och därmed övergripande ansvarig för produkten BM FetchPlanner™. Sverker har arbetat mer än 25 år i bolaget och startade också som utvecklare. Han har de senaste 10 åren haft rollen som Product Manager för FetchPlanner.


Johan Pettersson har tillträtt som ny utvecklingschef. Johan kommer från en roll som Lead Developer och har arbetat i bolaget i mer än 20 år med utveckling, tekniska driftfrågor och kvalitetsarbete och har en bred erfarenhet av bolagets olika produkter.


Dennis Elfving har tillträtt som ny Product Manager för BM FetchPlanner™. Dennis har jobbat i bolaget i snart 4 år och har innan det jobbat inom renhållningsbranschen och har en gedigen kunskap och erfarenhet inom detta verksamhetsområde.


Grundarna och ägarna Per Bergström och Lars Mauritzson kommer nu att fokusera på försäljning och affärsutveckling med rollen Senior Partner.

Från två drivna entreprenörer i en vindsvåning till ett av Sveriges ledande företag inom digitalisering av transport- och serviceverksamheter. Idag har BM System 40 anställda och kontor i Uppsala. Våra kunder finns i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och England.

Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter för att underlätta vardagen för alla de som använder våra system. Vi hjälper till att maximera nyttan av tillförda resurser, ge komplett åtkomst av rätt information och snabb sammanställning av ekonomiska underlag för uppföljning och fakturering. Våra intelligenta ledningssystem använder den senaste tekniken inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem med fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet.

Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap och lyhördhet i våra kunders branscher, vi är flexibla och anpassningsbara. Med hög expertis är vi en av de ledande aktörerna på marknaden.

Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats.

Vi jobbar proaktivt och ligger alltid steget före. Vi är nyfikna och testar nya idéer. Kunder ska alltid känna sig trygga med oss och se BM System som en pålitlig och långsiktig leverantör.

Hjärtat på rätta stället
Vi tar ansvar i hur vår verksamhet påverkar samhället. Vi jobbar aktivt med frågor som rör samhälle, arbetsförhållanden, klimatpåverkan och långsiktig lönsamhet. Våra system bidrar till att minimera körsträckor och bränsleförbrukning samt underlättar för användarna genom att de erhåller konkreta beslutsunderlag från systemen.

Kärnvärden

Vad tycker våra anställda om att jobba på BM System, Man Dan och Kristofer berättar