Systemutvecklare inom .NET

Vi söker dig som har

  • Högskoleutbildning inom datavetenskap eller motsvarande samt gärna någon arbetslivserfarenhet
  • God förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska

Det är meriterande om du har kunskaper inom .NET, C# och SQL Server och utveckling för Android/iOS.

Är du en driven systemutvecklare som vill arbeta med den senaste tekniken i varierande och spännande projekt? Då kan B&M Systemutveckling vara företaget för dig!

Som systemutvecklare hos oss är du en del av ett mycket kompetent team, där man arbetar både med produktutveckling och i projekt med åtaganden mot våra kunder. Vi jobbar i nära samverkan med våra kunder, och du kommer att vara involverad i samtliga faser av projekten.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta och vidareutvecklas i en stimulerande och flexibel miljö som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. Vår tekniknivå är hög, och du kommer att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden. All utveckling sker in-house, vilket innebär att du kommer att sitta på plats i våra nya fräscha lokaler i Uppsala.

B&M Systemutveckling AB är ett Uppsalabaserat mjukvaruföretag med en tydlig högteknologisk profil. Vi är ledande inom utveckling av avancerade IT-system för ledning och positionering av mobila resurser. Vi har utvecklat och levererat GPS-baserade ledningssystem till bl a säkerhetsbranschen, räddningstjänsten, service, transport och entreprenad under mer än 20 år. Nu expanderar vi för att möta den ökande efterfrågan på våra programsystem och söker därför systemutvecklare inom .NET.

Anställningstyp
Heltid

Ansök
Din ansökan skickar du via e-post till jobb@bmsystem.se.