Applikationskonsult

Som applikationskonsult hjälper du kunderna att komma igång med våra ledningssystem och leder vidareutvecklings- och integrationsprojekt. Du har daglig kontakt med våra utvecklings- och säljavdelningar och har koll på alla våra nyheter som kan ge mervärde för kunderna. Som en del i vår supportavdelningen arbetar du även med kundsupport, utbildning och tester.

Vi söker dig som har:
– Högskoleutbildning inom data/IT
– God förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Vi tror att du har lätt att förstå hur programvaror, databaser, nätverk och mobila nät fungerar. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Som person har du ett brinnande intresse för teknik och en stark vilja att lösa kundernas problem och önskemål. Du har också viljan att hela tiden utvecklas och förbättra dina kunskaper.

Du ska vara bosatt i Uppsala.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder möjligheten att arbeta och vidareutvecklas i en stimulerande och flexibel miljö som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. Vår tekniknivå är hög, och du kommer att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden.

Intresserad?
Ta chansen att komma till ett väletablerat företag som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet. Vi går igenom ansökningar fortlöpande och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Anställningstyp
Heltid

Ansök
Din ansökan skickar du via e-post till jobb@bmsystem.se