Karriär

Välkommen – bli en nyckelperson i vår fortsatta resa framåt

Bli en av oss

Hos BM System är atmosfären öppen och sammanhållningen stark. Vi tror på att främja en arbetsmiljö där varje individ känner sig inspirerad och delaktig. Tillsammans strävar vi mot gemensamma mål och skapar lösningar som inte bara är tekniskt avancerade utan också hållbara och samhällsnyttiga.

Vi letar efter nya talanger

intresseanmälan

Det här är vi

Evolution – Vi anpassar oss snabbt efter nya omständigheter men har kvar kärnan av det som gjort oss framgångsrika. Vi flyttar ständigt fram gränserna för vad som är möjligt och strävar efter ständig förbättring och nya innovationer.

Trygghet – Vi levererar pålitliga system som gör världen lite bättre och lite tryggare. Vi är ärliga mot oss själva och våra kunder och det går att lita på oss som leverantör. Vi är ett stabilt bolag, en trygg arbetsplats och en långsiktig partner till våra kunder.

Engagemang – Vår drivkraft ligger i att skapa banbrytande system som gör nytta i samhället. Vi triggas av utmaningar och ryggar inte för problem.

Vad får du som anställd hos oss

Kollektivavtal och tjänstepension

Vi är fackligt anslutna för att alla ska känna en trygghet i sina rättigheter. Alla anställda går under vårt kollektivavtal, och har därmed tjänstepension.

Förmånligt friskvårdsbidrag

Hälsan kommer först! Vi erbjuder alla våra anställda hälsoundersökningar och ett friskvårdsbidrag på 3500 kr årligen.

Flexibel arbetstid

Vi vill att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Därför har vi en flexibel arbetstid med möjlighet att jobba på distans ett par dagar i veckan.

Sociala aktiviteter

Vi genomför regelbundet roliga aktiviteter där du får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Är det oss du letar efter?

kontakta oss