Arbeta hos oss

B&M Systemutveckling AB är inne i en expansiv fas och söker därför kontinuerligt efter nya medarbetare.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vi söker alltid efter personer med kunskaper och intresse för den senaste tekniken. Skicka gärna in en spontan ansökan tillsammans med ditt CV till oss.

B&M Systemutveckling i korthet
B&M är ett stabilt och välskött företag med god ekonomi och ett gott rykte. Vi har både mindre och större kunder inom såväl den privata som offentliga sektorn, främst inom transport-, service- och säkerhetsbranschen.

Vi har t ex system för vinterväghållning, avfallshantering och sjukhustransporter.

Exempel på våra kunder:
Försvarsmakten, Svevia, SOS Alarm, RenoNorden Sverige, Karolinska Universitetssjukhuset samt flertalet av Sveriges kommuner.

Vi som jobbar på B&M Systemutveckling
Vi är ett glatt och trevligt gäng på ca 30 personer. Vi sitter i trevliga och fräscha lokaler i Kristallen i Uppsala. Atmosfären är öppen och det är högt i tak (på flera sätt!), vi trivs bra med varandra och hittar ofta på uppskattade aktiviteter utanför ordinarie arbete, t ex after work eller resor.

Vad vi gör
Vi arbetar med den senaste tekniken och vi strävar alltid efter att nå högsta kvalitet på utförda produkter och tjänster.

Vi utvecklar och marknadsför våra egna system inom ovan nämnda branscher samt att vi utför en hel del uppdrag inom segmentet konsulttjänster.

Företaget grundades 1991 av Per Bergström och Lars Mauritzson. Per och Lasse är än idag våra chefer och leder utvecklingen av såväl företaget som produkterna.