Möt några av våra medarbetare på BM System

 • Axel, Systemutvecklare

  Berätta om din bakgrund och erfarenhet inom systemutveckling? 

  Jag introducerades för utveckling under mina studier i kriminologi, och det fick mig att ändra inriktning och börja studera programmering ur ett speldesignsperspektiv. Efter min examen arbetade jag i drygt två år med apputveckling innan jag började på BM.

  Hur trivs du på BM System? 

  Jag trivs väldigt bra här! Jag lär mig mycket, det är enkelt att komma överens med alla, och många är i samma åldersgrupp.

  Hur skulle du beskriva BM?

  BM är tillräckligt stort för att skapa en personlig atmosfär där vi verkligen känner varandra, samtidigt som företaget ständigt växer. Det är en plats som främjar personlig utveckling och där ledningen tar stora steg för att skapa den bästa möjliga arbetsmiljön.

  Hur är du som Systemutvecklare?

  Jag gillar utmaningar och problemlösning, och jag brukar klara av det mesta. Trots det känner jag att jag inte alltid når den mest optimala lösningen, och det är där jag vill förbättra mig.

  Hur ser en vanlig dag ut för dig?  

  Jag brukar starta dagen mellan halv åtta och åtta, följt av korta dagliga statusmöten klockan nio. Lunchen intas nästan alltid från halv tolv till tolv. Under eftermiddagen spenderar jag oftast en betydande del av mina fyrtio minuters rast på en runda biljard, där det finns många skickliga motståndare att utmana! Därefter fortsätter jag att arbeta med programmering fram till fyra/halv fem.

  Finns det något särskilt projekt du är stolt över? 

  Nyligen arbetade jag tillsammans med några kollegor på ett projekt för ett norskt företag som BM nyligen hade inlett samarbete med. Trots några små utmaningar med externa leverantörer, vilket ledde till en pressad deadline, lyckades vi leverera en produkt som uppskattades av både ledningen och kunden.

  Vad tycker du är roligast med ditt jobb?  

  Att känna att jag lär mig och att mitt arbete uppskattas är något jag verkligen värdesätter. Men det allra roligaste är nog den sociala aspekten. Vanligtvis skulle jag beskriva mig som lite blyg, men på BM känner jag verkligen att det är enkelt att vara social. Vi åkte precis till Romme med några kollegor, och det var väldigt kul!

  Hur håller du dig uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen inom systemutveckling?  

  Det finns en stor mängd resurser online, men det mesta kommer från kollegor som är mycket intresserade av ämnet och delar med sig av sin kunskap till de andra utvecklare i företaget.

  Hur ser du på den ständigt föränderliga tekniklandskapet och dess påverkan på systemutveckling?

  Jag anser att det är viktigt att kontinuerligt hålla sig uppdaterad och reflektera över om nya verktyg eller ramverk kan förbättra vår utvecklingsprocess.

Möt oss

William, Supporttekniker