Möt några av våra medarbetare på BM System

 • Karin, Systemutvecklare

  Berätta om din bakgrund och erfarenhet inom systemutveckling?

  Jag pluggade en kandidat i datavetenskap och gjorde mitt exjobb här på BM. Eftersom jag trivdes så bra valde jag att stanna kvar och har nu arbetat här i snart 1,5 år.

  Hur trivs du på BM System?

  Jag trivs mycket bra här på BM System med uppgifter som både är intressanta och utvecklande. Vi har också en bra sammanhållning bland arbetskamraterna.

  Hur ser en vanlig dag ut för dig?

  På morgonen har jag och teamet som jag jobbar med, ett dagligt möte där vi alla berättar om vad vi kommer jobba med under dagen. Utöver det så kan det variera med både större och mindre utvecklingspunkter där jag efter kunds krav får utveckla nya features eller fixa buggar eller underhålla våra system. Sen brukar det också bli lite pauser där jag får ha trevliga diskussioner med kollegor.

  Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

  Det jag tycker är roligast med mitt jobb är att jag utvecklas som systemutvecklare genom att lösa olika knepiga problem samtidigt som jag har trevliga kollegor som jag kan diskutera och ha kul med. Vi har bra sammanhållning och efter jobbet så brukar en del träna i lokalens gym.

  Hur håller du dig uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen inom systemutveckling?

  Jag håller utkik efter intressanta artiklar och ibland lyssnar jag på något poddavsnitt.

  Hur ser du på den ständigt föränderliga tekniklandskapet och dess påverkan på systemutveckling?

  Det händer ständigt nya och intressanta saker inom tekniklandskapet och det öppnar upp för många nya möjligheter men samtidigt betyder ju det också att man måste hålla sig uppdaterad för att kunna utnyttja dessa möjligheter.

Möt oss

William, Supporttekniker