Bli en medarbetare hos oss

Tillsammans skapar vi banbrytande system

Bli en av oss!
BM System är inne i en expansiv fas och söker därför kontinuerligt efter nya medarbetare.

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss?
Vi söker alltid efter personer med kunskaper och intresse för den senaste tekniken. Skicka gärna in en spontan ansökan tillsammans med ditt CV till oss. Sänd din ansökan till oss via e-post: jobb@bmsystem.se.

BM System i korthet
Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats.

Vi är ett team med stor kompentens, starkt engagemang och härlig gemenskap. Genom entusiasm och vårt entreprenöriella driv, har vi förmågan att se nya möjligheter och skapa briljanta system. Vi sitter i trevliga och fräscha lokaler i Kristallen i Uppsala. Atmosfären är öppen och det är högt i tak, vi hittar gärna på saker tillsammans utanför ordinarie arbetstid.

Vad vi gör
Vi jobbar med att digitalisera arbetsflöden och optimera verksamheter för att underlätta vardagen för alla de som använder våra system. Vi hjälper till att maximera nyttan av tillförda resurser, ge komplett åtkomst av rätt information och snabb sammanställning av ekonomiska underlag för uppföljning och fakturering. Våra intelligenta ledningssystem använder den senaste tekniken inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem med fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap och lyhördhet i våra kunders branscher, vi är flexibla och anpassningsbara. Med hög expertis är vi en av de ledande aktörerna på marknaden.