Möt några av våra medarbetare på BM System

 • Anders, Supporttekniker

  Berätta om din bakgrund och erfarenhet inom Supportteknik.

  Jag har egentligen alltid jobbat inom någon form av support, även om det inte varit min titel. Att hjälpa till är något som kommer naturligt för mig och det har gjort att jag stannat kvar i många år nu på BM.

  Hur trivs du på BM System?

  Jag trivs bara bra, dagarna bjuder på trevliga kollegor att jobba med samt intressanta problemlösningar.

  Hur skulle du beskriva BM?

  Ett mjukvaruföretag med ambition, som växer för fullt och som har stora projekt framöver. Det finns plats för åsikter och önskemål kring det arbete man vill jobba med.

  Hur är du som supporttekniker?

  Bra på att lyssna, och ibland tolka. En bra egenskap att öva på är att läsa mellan raderna, både i skrift och tal med kontakterna.

  Hur ser en vanlig dag ut för dig?

  Efter en första planering så ger jag mig i kast med nyinkomna frågor och andra kalendersatta uppgifter. Det blir att prata med kunder i möten, utredningar allt från miljöuppsättningar till FetchPlanner-mjukvara samt interna frågor kring testning och utveckling.

  Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

  Att det väldigt sällan är samma problem eller frågor vi svarar på. Vi täpper till hål där det behövs och utvecklar vidare efter kundernas behov och förfrågningar. Vardagen bjuder på utredningar/felsökning a la Sherlock Holmes-arbete som kan bli spännande.

Möt oss

William, Supporttekniker